De Bolt app stopt vanzelf

Heb je problemen met de app als je een rit besteld of tijdens een rit, kun je dit proberen op te lossen met:

• Stop de app volledige en start opnieuw Force stop the app and open it again
  • Update de app, als er een nieuwe versie beschikbaar is
  • Update de software van je telefoon
  • Herstart je telefoon
  • Als bovenstaande niet helpt, verwijder de app en installeer deze opnieuw.

Als de problemen zich blijven voordoen, neem contact op met ons Support team via de app. Deel de details en eventueel een screenshot van de problemen die je ervaart.