Support en feedback

Bezoek ons Support-portaal, waar je nuttige informatie en antwoorden op de meest voorkomende vragen over Bolt Business kunt vinden.

We waarderen altijd de mening van gebruikers over ons product. Als je feedback wilt geven over onze diensten of hulp nodig hebt bij problemen, zijn er twee opties om contact op te nemen met ons Supportteam:

• Ga naar het Support-tabblad in je Bedrijfsdashboard, waar je een gesprek kunt starten met ons team en indien nodig bestanden kunt bijvoegen.
  • Stuur ons een e-mail naar info@bolt-business.com.

Ons Business-team, dat zich richt op het ondersteunen van de bedrijfsbeheerders, staat klaar om je verder te helpen en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als je hulp nodig hebt bij onze Ride-hailing of Food-apps, kun je rechtstreeks contact opnemen met het juiste support-team via de desbetreffende app.