Wijzigen van accountgegevens

In het Company Dashboard kun je de bedrijfsgegevens en je persoonlijke accountgegevens wijzigen. Voor instructies over het bewerken van specifieke informatie, zie het relevante gedeelte hieronder:

Juridische informatie van het bedrijf

In het tabblad Instellingen onder Bedrijfsgegevens kun je de juridische informatie van het bedrijf bekijken en het btw-nummer wijzigen. Als je vergrendelde informatie wilt wijzigen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door het tabblad Support te openen.

Hoofdcontactpersoon en e-mailadres

Het hoofdcontactpersoon en het e-mailadres voor juridische en betalingsupdates kunnen worden gewijzigd in het tabblad Instellingen onder het gedeelte Meldingen.

NB: Het hoofdcontactpersoon moet worden vermeld als een van de beheerders.

Persoonlijke accountgegevens van de beheerder

Alleen beheerders kunnen hun eigen accountgegevens bewerken, waaronder naam, e-mailadres en telefoonnummer. Klik hiervoor op je naam onderaan het zijbalkmenu.

Het e-mailadres van de ontvanger voor maandelijkse afschriften en facturen

Je kunt ontvangers toevoegen en bewerken voor maandelijkse afschriften en facturen in het tabblad Facturering, klik op Afschriften en ontvanger(s).

Afmelden voor nieuws

Om je af te melden voor het ontvangen van:

• E-mails: Klik op de link Afmelden onderaan de e-mail
  • SMS: Reageer met STOP op het smsbericht