Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling bij het restaurant is opgehaald door de bezorger, is er een live kaart met de positie van de koerier beschikbaar op het bestelstatus-scherm. Klik op de knop Uitvouwen om de bestelling te volgen.

Wanneer de koerier eerst een andere bestelling bezorgt, wordt je hiervan op de hoogte gebracht in de app.

Als het erop lijkt dat je bezorger niet beweegt op de kaart of in de verkeerde richting gaat, gebruik dan de belfunctie om contact met hen op te nemen.