Ik ben te laat om de bestelling op te halen

Je ziet in de app de tijd om bij de aanbieder aan te komen voordat je de levering accepteert. Houd rekening met je locatie en eventuele externe factoren voordat je het verzoek accepteert. Bijvoorbeeld bekende wegwerkzaamheden, verkeerspatronen, enz.

Als je ervoor kiest om de afhaling te accepteren, dien je binnen de aangegeven geschatte aankomsttijd bij het restaurant aan te komen. Als je verwacht met vertraging bij het restaurant te arriveren, meld dit dan via de app aan Support.