Over de Bolt Food factuur

Bolt stuurt je factuur naar je geregistreerde e-mailadres nadat de bestelling is afgeleverd of opgehaald.

Als je om wat voor reden dan ook je factuur niet hebt ontvangen, raden we je het volgende aan:

• Controleer of je het juiste e-mailadres op je Bolt Food-account hebt
  • Controleer uw spammap in je mailbox (de afzender is food@bolt.eu) – zet het adres op de whitelist als je het ontvangstbewijs hier vindt.

Als dit niet heeft geholpen, neem dan contact met ons op via de app voor hulp.

Jouw favoriete eten, snel geleverd.

Beschikbaar voor iOS en Android toestellen.
Jouw favoriete eten, snel geleverd.