Ik kan mijn bestelling niet ontvangen

Zodra het restaurant je bestelling bevestigt, geeft de Bolt Food-app je een geschatte aankomsttijd door. We vragen je ervoor te zorgen dat er iemand op het adres is om de bestelling rond de aangegeven tijd in ontvangst te nemen.

Zodra de bezorger op de afleverlocatie is aangekomen, zullen ze proberen contact met je op te nemen. Ze wachten dan nog 5 minuten langer op de locatie, waarna je bestelling wordt geannuleerd en deze bestelling in rekening wordt gebracht.