Mijn bestelling is vertraagd

Restaurants en bezorgers doen hun best om je bestelling binnen de geschatte tijd te bezorgen. Toch kunnen sommige externe factoren of piekuren voor vertraging zorgen. De Bolt Food-app geeft je een geschatte aankomsttijd zodra het restaurant je bestelling bevestigt.

Als de bestelling vertraging heeft opgelopen, zie je direct na het plaatsen van jouw bestelling de juiste geschatte tijd. Je kan de status van je bestelling controleren door deze in de app te volgen.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als je denkt dat de bezorger jouw bestelling bij iemand anders heeft afgeleverd of helemaal niet is afgeleverd.