Hoe werken meerdere bezorgingen

Bestellingen met meerdere afleverlocaties zijn de leveringen aan verschillende klanten.

Deze bestellingen zijn mogelijk op de volgende manieren:

Dezelfde ophaallocatie, verschillende klanten leveringen

• Je haalt bestellingen op bij dezelfde aanbieder en levert deze vervolgens aan verschillende klanten.
  • Werk je status in de app alleen bij als beide bestellingen zijn voorbereid en klaar zijn om afgehaald te worden.

Verschillende ophaallocaties, verschillende klanten leveringen

• Je haalt bestellingen op bij verschillende aanbieders en bezorgt deze bij verschillende klanten.
  • Zodra je de eerste bestelling van de eerste aanbieder hebt opgehaald, rij je naar de volgende aanbieder en vervolgens naar elke klant.

Volg de reisplanner en de route in de app om ervoor te zorgen dat je inkomsten correct worden berekend.