Mijn bestelling duurt langer dan verwacht

Het spijt ons dat je bestelling langer duurt dan verwacht!

Restaurants doen hun best om je bestelling binnen de opgegeven geschatte voorbereidingstijd te maken. Houd er rekening mee dat deze tijd kan veranderen wanneer het restaurant meer bestellingen heeft en tijdens de spitsuren.

In deze gevallen kan het restaurant de bestelling uitstellen en passen we automatisch de tijd in je app aan om je goed te informeren wanneer je je bezorging kunt verwachten.

Als je hier vragen of opmerkingen over hebt, neem dan contact op met Support via de app.