E-bikes zijn niet beschikbaar

Als je geen beschikbare e-bikes op de kaart kunt vinden, neem dan de volgende redenen in overweging:

• Alle e-bikes zijn momenteel in gebruik of hebben een lege accu
  • Scooters zijn niet beschikbaar vanwege slechte weersomstandigheden (bijvoorbeeld hevige regen of wind) of je vraagt een rit aan buiten de openingsuren. Als dit het geval is, zie je een bericht wanneer je de e-bike kaart probeert te openen.

Neem contact met ons op via de app als je feedback wilt geven over de onbeschikbaarheid van e-bikes in jouw stad.