Ik kan geen rit aanvragen

Als je geen rit kunt aanvragen, probeer dan een andere betaalmethode te selecteren. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan verder op basis van het scenario dat voor jou van toepassing is:

• Geblokkeerd account: Volg de instructies van het pop-upbericht ''Jouw account is geblokkeerd. Neem contact met ons op."
  • Onvolledige verificatie: Het systeem kan je vragen om jezelf in de app te verifiëren door de gegeven instructies te volgen. Je kunt een rit aanvragen nadat de veiligheidscontrole succesvol is voltooid.
  • Onvoldoende saldo: Het systeem kan jouw kaart valideren met een tijdelijke boeking. Zorg ervoor dat je genoeg geld op je kaart hebt staan en vul je account aan indien nodig.
  • Je bevindt je buiten het actieve gebied van Bolt: Als je het bericht ""Bolt is hier nog niet beschikbaar"" ziet, dan zijn we ofwel helemaal niet actief in jouw regio, of je bevindt je net buiten het actieve gebied van jouw stad. Je kunt al onze actieve steden vinden op onze website.
  • Technische problemen: Als je nog steeds problemen ondervindt met de app, maak dan screenshots van de app en neem contact op met ons Support-team met zo veel mogelijk details.