Verwijder mijn Bolt gegevens

Bolt verwerkt sommige van je persoonlijke gegevens. Wanneer je de Bolt app installeert en je aanmeldt, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en ontvang je informatie over het verzamelen en verwerken van je gegevens.

Je persoonlijke gegevens worden opgeslagen zolang je een actieve account hebt. Om toegang tot je persoonlijke gegevens of overdracht van je persoonlijke gegevens aan te vragen, kun je contact opnemen met ons Support-team. Je kunt in dit artikel lezen hoe je contact kunt opnemen met Support.

Stuur dan een verzoek via een in-app bericht om jouw account te laten verwijderen. Al je persoonlijke gegevens zullen dan verwijderd worden uit ons bestand, behalve gegevens die we nodig hebben voor financiele, mogelijk geschillen en fraude verhelpende situaties. Voor meer informatie, bekijk onze privacyverklaring voor passagiers.