Prijs hoger dan verwacht

Het spijt ons als de uiteindelijke prijs van de reis hoger is dan je had verwacht. De uiteindelijke prijs kan hoger uitvallen vanwege de volgende redenen:

• Je hebt de rit niet tijdig beëindigd in de app
  • Je hebt de rit buiten de parkeerzone beëindigd en een boete daarvoor ontvangen.
  • Let op: Bolt voert voor elke scooterrit een tijdelijke kaartverificatie uit. Dit wordt gedaan om de geldigheid te controleren en frauduleus gebruik van je kaart en gegevens tot een minumum te beperken. Het geautoriseerde bedrag wordt automatisch ingesteld en wordt vermeld als een hangend bedrag dat ofwel onmiddelijk ofwel binnen 14 werkdagen wordt teruggestort, afhankelijk van je bank.

Om de prijzen te controleren, klik je op het voertuigpictogram op de kaart en zie je de prijs onder de knop Reserveren. Als je nog steeds bezorgd bent over het bedrag dat je hebt betaald, neem dan contact op met ons Support team via de app.