Over aanbiedingen

Restaurants op het platform kunnen promotieartikelen en campagnes aanbieden. Actieve acties worden weergegeven in de Bolt Food app.

De volgende soorten campagnes zijn beschikbaar op het platform:

• 1+1 gratis
  • Korting op gehele menu (% korting)
  • Gratis bezorging

De korting zal automatisch worden toegevoegd wanneer je een artikel kiest met een lopende actie of korting.

Houd er rekening mee dat promoties die beschikbaar zijn in de Bolt Food-app exclusief zijn voor het platform en niet geldig zijn als je zelf naar de winkel gaat. Het kan ook zijn dat er acties zijn in de winkel of het restaurant die alleen gelding zijn op het platform.

Aanbiedingen en kortingen zijn voor een beperkte tijd beschikbaar en misschien niet geldig in alle restaurantlocaties.

Let op: Promo, referentie- en kortingscodes die je hebt gekregen op je ride-hailing account kunnen niet worden toegepast op een Bolt Food bestelling.