Er is meer in rekening gebracht dan verwacht

Het spijt ons dat de uiteindelijke prijs voor je bestelling hoger was dan verwacht. De uiteindelijke prijs kan hoger zijn wanneer:

• Er een negatief saldo voor een bestelling is toegevoegd aan je huidige bestelling
  • De prijs van je winkelmandje lager was dan de minimale bestelprijs en er zijn kleine bestelkosten in rekening gebracht.

Als je nog steeds zorgen of vragen hebt over de prijs van je bestelling, neem dan contact op met Support via de app voor hulp.