Jouw werkprofiel verbinden met een onkosten systeem

Je kunt het onkosten systeem van jouw bedrijf koppelen aan jouw werkprofiel, zodat de facturen van de Bolt-ritten automatisch worden doorgestuurd naar de systeem dat jouw bedrijf gebruikt om onkosten door te voeren. Het is mogelijk om Zoho Expense, Expensify, Rydoo en SAP Concur te gebruiken. Bekijk welke providers beschikbaar zijn in jouw land

Hoe koppel je het onkosten systeem aan jouw werkprofiel:

• Ga naar het tabblad zakelijke ritten in het menu
  • Kies de optie om een onkosten systeem toe te voegen
  • Volg de instructies op de website van het platform om het proces te voltooien.

Je kunt dit ook doen op de website van het onkosten systeem.

Let op: als je jouw e-mailadres voor facturen wijzigt, moet je het onkosten systeem opnieuw aansluiten

Om het onkosten systeem los te koppelen van jouw werkprofiel, ga je naar zakelijke ritten in de app, selecteer je het onkosten systeem en klik je op het prullenbak icoontje.

Wanneer je problemen ondervindt, gelieve contact op te nemen met de provider het onkosten systeem.