Mijn account is gehackt

Als je vermoed dat iemand anders toegang heeft gekregen tot jouw chauffeursaccount, volg dan de onderstaande instructies op basis van het voor jouw toepasselijke scenario.

Ik heb een e-mailmelding ontvangen over een inlog poging vanaf een nieuw apparaat dat ik niet herken:

• Controleer of het telefoonnummer geregistreerd op je chauffeursaccount overeenkomt met het nummer dat je momenteel gebruikt
  • Controleer op verdachte aanpassingen in je persoonlijke informatie in Driver Portal (bv: betalingsgegevens.)
  • Neem contact op met ons ondersteuningsteam om de relevante informatie te delen (tijd, gebruikt apparaat, telefoonnummer) en meld eventuele wijzigingen in jouw persoonlijke gegevens die je niet herkent.
  • Als je het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om in te loggen niet herkent, of als het een oud telefoonnummer van je is, geef dan je huidige telefoonnummer door.

Ik heb verdachte activiteit op mijn account gedetecteerd, maar heb geen e-mailmelding ontvangen:

Als je aanpassingen in jouw persoonlijke gegevens opmerkt die je niet zelf hebt doorgevoerd of ritten in de bestelgeschiedenis ziet die je niet herkent, gelieve dan:

• Wijzig jouw wachtwoord in een veiliger wachtwoord met behulp van de "Wachtwoord vergeten?" optie op de inlogpagina
  • Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor verdere hulp.

Als je je niet kunt aanmelden in de chauffeurs-app, neem dan contact op per e-mail met ons ondersteuningsteam.