Ik kan niet inloggen op mijn chauffeursaccount

Als je niet kunt inloggen op je chauffeursaccount, zorg dan dat:

• Je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn ingevoerd
  • Je toegang hebt tot het telefoonnummer dat is gekoppeld aan jouw chauffeursaccount, zodat je een eenmalig wachtwoord per sms kunt ontvangen (indien nodig om in te loggen)
  • Je account is volledig geactiveerd is. Zodra je account is geactiveerd, ontvang je de inloggegevens op jouw e-mailadres.

Een éénmalige bevestigingscode is verstuurd naar het telefoonnummer die gekoppeld is aan jouw chauffeur's account. Indien je toegang hebt tot dit telefoonnummer maar de code niet hebt ontvangen, probeer dan het volgende:

• Start je telefoon opnieuw op
  • Verstuur de code opnieuw. Het duurt ongeveer 60 seconden voordat je de code ontvangt.
  • Vraag om een terug bel verzoek. Deze optie is ook beschikbaar in de app en Chauffeurs Portal.

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons support team via e-mail (lijst met steden en lokale e-mails).