De chauffeur vroeg contant geld voor rit die in-app al was betaald

Het is niet mogelijk om de geselecteerde betaalmethode te wijzigen nadat het ritverzoek is geaccepteerd. De geselecteerde betaalmethode kan worden gecontroleerd in de rider/klanten app tijdens de rit.

Als de chauffeur contant geld vroeg voor een rit waarvoor een in-app betaalmethode was geselecteerd, neem dan contact op met Support via de app om de situatie te melden.