Ik kan mijn step rit niet starten of beëindigen

Als je jouw rit niet kunt starten of beëindigen, zorg er dan voor dat:

• Je je binnen ons operationele gebied bevindt en daar waar parkeren is toegestaan. Gebiedsgrenzen en niet-parkeren zones zijn aangegeven op de kaart in de app
  • Je een goede internetverbinding hebt en je locatievoorzieningen ingeschakeld zijn

Als dit je probleem niet oplost, probeer dan het volgende:

• Sluit de app en open opnieuw
  • Werk de app bij als er een nieuwe update beschikbaar is
  • Werk het besturingssysteem van je telefoon bij
  • Start je telefoon opnieuw op
  • Als het probleem hiermee niet is opgelost, installeer dan de app opnieuw.

Als je andere technische problemen ondervindt tijdens het starten of voltooien van je rit, neem dan contact op met Support via de app en geef zoveel mogelijk details en eventueel screenshots van het probleem.