Problemen met bestelling

Hieronder vind je meer informatie over:

Bedrijfsbestellingen bekijken

Bekijk het artikel Data en geschiedenis voor instructies om je bestelgeschiedenis te bekijken.

Een probleem met een bestelling van een gebruiker melden

Als de bestelling is gedaan met contant geld of een persoonlijke kaart in plaats van een zakelijke betaalmethode, vraag de gebruiker dan om het probleem direct via zijn app te melden.

Als de bestelling is gedaan met een zakelijke betaalmethode:

• Betaling mislukt: Raadpleeg het artikel Problemen met zakelijke betaalmethoden voor meer informatie.
  • Ritproblemen en verloren voorwerpen: Adviseer de gebruiker om rechtstreeks vanuit hun app contact met ons op te nemen, omdat het gemakkelijker is om dergelijke gevallen rechtstreeks met de berijder op te lossen. Voor verloren voorwerpen kunnen we niet verder helpen via iemand anders, maar alleen via de geverifieerde accounthouder.

Zakelijk rekeningsaldo

Als een bestelling die met een zakelijke betaalmethode is gemaakt, wordt terugbetaald, wordt het bedrag als tegoed overgeboekt naar het Zakelijke Accountsaldo voor toekomstige bestellingen. Zakelijk rekeningsaldo werkt alleen voor zakelijke bestellingen.

• Voor creditcardfacturering: Het bedrag wordt automatisch afgetrokken van de volgende bestelling die met de betaalmethode van je bedrijf wordt geplaatst
  • Voor postpaidbedrijven: Het bedrag wordt in mindering gebracht op het uiteindelijk te betalen bedrag in die periode

Notitie: Momenteel is de informatie over terugbetaald krediet niet beschikbaar in het Company Dashbaord of de Bolt app wanneer je besteld. De informatie zal zichtbaar zijn op de maandelijkse rekening of betaaloverzicht van je bedrijf als een terugbetaling.