Jeg har problemer med aksepteringsraden

Aksepteringsgraden viser prosentandelen av bestillinger du har akseptert fra de siste 100 turforespørsler. Du kan sjekke din nåværende aksepteringsgrad i Bolt Driver appen ved å trykke på "Aksepteringsgrad".

Din aksepteringsgrad vil:

• Øke når du aksepterer en innkommende turforespørsel.
  • Minske hvis du ignorerer eller avviser en turforespørsel innenfor din valgte radius.

Merk: En melding vil dukke opp på noen innkommende turforespørsler der det står at din aksepteringsgrad ikke påvirkes hvis du velger å ignorerer eller avviser turene. Disse bestillingene kan komme utenfor radiusen du har satt, og aksepteringsgraden din påvirkes ikke hvis du ikke godtar bestillingen.

Hvis du har problemer med beregningen av aksepteringsgraden din, vennligst kontakt kundeservice via appen.

Forespørsel på sekunder, reis på minutter.

Tilgjengelig for iOS og Android-enheter.
Forespørsel på sekunder, reis på minutter.