Jeg har problemer med balansen

For å sjekke din nåværende saldo og inntjeninger, gå til Inntjeninger fra hovedsiden og velg mellom daglig, ukentlig eller månedlig. Klikk på Inntjeninger eller Utgifter for å se detaljert informasjon.

Hvis du ikke klarer å finne noen saldo elementer kan du sjekke hvis noe av følgende gjelder:

• Hvis turen er under Prisgjennomgang blir summen lagt til samme dag som Prisgjennomgangen er fullført. Hvis turen er under Prisgjennomgang vil ikke sluttprisen vises i turhistorikk. Prisgjennomgang tar som regel mellom 1 og 3 dager.
  • Bonuser kan vises forsinket i saldoen og kan bli lagt til når kvalifiseringsperioden er over.
  • For bonuskampanjer som har vært i drift lenge, vil et bonusbeløp legges til etter at minstekravet er oppfylt og oppdatert etter hver gjennomførte tur. Den endelige summen av en bonus som er lagt til, vil bare være tilgjengelig på slutten av kvalifiseringsperioden.
  • Kompensasjoner blir vanligvis lagt til ved slutten av betalingssyklus.

Vennligst ta kontakt med vår Brukerstøtte hvis du har ytterligere spørsmål om din saldo.