Redigering av kontodetaljer

På firmadashbordet, kan du endre selskapets kontoinformasjon og dine personlige kontodetaljer. For instruksjoner om hvordan du redigerer spesifikk informasjon, se den relevante delen nedenfor:

Selskapets juridiske informasjon

I fanen Innstillinger under Firmadetaljer kan du se selskapets juridiske informasjon og endre MVA-nummeret. For å endre låst informasjon, vennligst ta kontakt med supportteamet vårt ved å åpne Support-delen.

Hovedkontaktperson og e-post

Hovedkontaktpersonen og e-posten for juridiske oppdateringer og betalingsoppdateringer kan endres i fanen Innstillinger under delen Varslinger.

Merk: Hovedkontaktpersonen må være oppført som en av administratorene.

Administratorens personlige kontodetaljer

Bare administratorer kan redigere sine egne kontodetaljer, inkludert navn, e-post og telefonnummer. For å gjøre det, klikk på navnet ditt nederst i sidefeltmenyen.

Mottakerens e-post for månedlige kontoutskrifter og fakturaer

Du kan legge til og redigere mottakere av månedlige kontoutskrifter og e-postfakturaer i fanen Fakturering, klikk på Utskrifter og mottaker(e).

Meld meg av nyhetsbrevene

Slik avslutter du abonnementet:

• E-poster: Klikk på koblingen Avslutt abonnement på slutten av e-posten
  • SMS: Svar på tekstmeldingen med STOP