Månedsoppgaver og fakturaer

• Innen den tredje dagen i hver måned sender Bolt en månedlig kontoutskrift (eller faktura, hvis aktuelt for din bedrift) for forrige måned til selskapets valgte e-postadresse.

• Dokumentet inneholder alle bestillinger i løpet av måneden i tillegg til serviceavgiftene og rabatter.

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Tilgang og nedlasting av en månedlig kontoutskrift eller faktura
  • For å se og laste ned alle kontoutskriftene eller fakturaene dine, åpne fanen Fakturering i firmaoversikten og klikk på Utskrifter.
  • Lenke for nedlasting av dokumentet er også inkludert i oppgave-/fakturamail sendt til mottaker i begynnelsen av måneden.
  • Hvis du ikke har mottatt eposten, vennligst sjekk om du har oppgitt riktig e-post som mottaker i bedriftsoversikten.

Legge til eller endre e-postmottaker(e)

Månedsutskriften eller fakturamottakeren(e) kan oppdateres eller legges til ved å åpne listen over mottaker(e) i Utskrifter-fanen under Fakturering.

Individuelle reisekvitteringer og CSV-rapporter
  • Individuelle reisekvitteringer kan finnes og lastes ned i Rides-fanen.
  • For å laste ned CSV-rapporten (rides.csv), klikk på pil ned-knappen øverst til høyre på Rides-fanen.

Utskriften eller fakturaen har feil data

Bestillinger mangler:

• Vennligst sjekk hvilken betalingsmåte som ble brukt fra hver enkelt kvittering fra bestillingen.
    • Personlig bankkort eller et annet selskaps betalingsmetode: Disse bestillingsopplysningene kan ikke endres etter at bestillingen er bekreftet. Riktig betalingsmåte for bedrifter: Vennligst kontakt oss fra Støtte-fanen.

Bolt Food-bestillinger mangler fra de månedlige fakturaene:

• Månedlige fakturaer inneholder ikke Bolt Food-bestillinger. Ta kontakt med restauranten direkte for å få en skattefaktura.
  • Du finner en liste over kontoutskrifter for matbestillingene dine under Fakturering > Kontoutskrifter.
    • Viktig: En kontoutskrift er ikke det samme som en faktura, og gjelder ikke for skatteregnskapet.

Hvis noen av de andre opplysningene må korrigeres på fakturaen, vennligst kontakt oss via Support-fanen slik at teamet vårt kan hjelpe deg.