Administrere grupper og retningslinjer

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Administrere grupper

Med gruppefunksjonen kan du opprette, administrere og knytte grupper til ulike ansatte. Det hjelper deg med å organisere personer som bruker Bolt på lignende måter i organisasjonen din. Som standard er alle personer i gruppen Generell.

Hver gruppe kan ha:

• Et annet navn
  • Ulike retningslinjer
  • Beskrivelse
  • Anmelder
  • ID for regnskapsformål

Bedriftens grupper kan administreres i fanen Grupper i bedriftsoversikten.

• Legge til en ny gruppe: Klikk på Legg til gruppe-knappen
  • Redigering av en eksisterende gruppe: Klikk på den aktuelle gruppen i listen, gjør endringene og klikk på Oppdater gruppe-knappen
  • Slette en gruppe: Klikk på gruppen du ønsker å slette, rull ned og klikk på Slett-knappen
    • Merk: Kun tomme grupper kan slettes.

Vennligst merk: Det er ikke mulig å slette den generelle gruppen.

Administrere retningslinjer

Retningslinjer er regler satt for en bestemt brukergruppe(r) for hvordan de kan bruke betalingsmetoden for bedriften. Du kan administrere bedriftens retningslinjer i fanen Retningslinjer i firmaoversikten.

• Opprette nye retningslinjer: Klikk på Legg til en policy-knappen

• Når du har navngitt policyen din, kan du legge til andre regler i den fra listen knyttet til:
      • Utgiftssporing
      • Utgiftsgodtgjørelse
      • Antall turer
      • Turer: dag og tid
      • Tjenestetype
      • Turdestinasjoner
  • For å redigere en eksisterende retningslinje: Klikk på den relevante policyen i listen, gjør endringene og lagre den oppdaterte policyen

• For å slette en retningslinje: Klikk på policyen du ønsker å slette, rull ned og klikk på Slett retningslinje.

Vennligst merk: Retningslinjer vil ikke gjelde for Ride Booker-turer.