Jeg har problemer med å få turer mot min destinasjon

Alternativet for å aktivere turer mot din destinasjon hjelper deg å motta turer mot destinasjonen du har valgt.

Du kan klikke på pin-ikonet på hjemmeskjermen å legge til dine destinasjoner.

Vennligst merk at når du aktiverer denne funksjonen vil du kun motta turer mot din destinasjon og turer som fullføres i nærheten av din destinasjon. Du vil ikke motta bestillinger som ender langt ifra destinasjonen din; ventetid kan bli litt lenger enn til vanlig.

Hvis du har mottatt en tur som var langt unna destinasjonen din kan du ta kontakt med vår kundeservice gjennom appen, og oppgi mest mulig detaljer om turen.