Hvordan sjekke mine turer i Appen

Du kan se dine turer i turhistorikken i Appen. Informasjon om tipps du har mottatt er også tilgjengelig i saldo, månedelig skatt og andre CSV rapporter som du kan finne i Sjåfør Portalen.

Hvis en passasjer gir deg tipps vil du motta en pushmelding om det.

Vennligst legg merke til at passasjerer fortsatt kan tippse deg med kontanter, men dette vil ikke være synlig i Appen. Du kan bare se i-app tipps som blir lagt til din saldo og inkludert i utbetalingen. Bolt tar ingen kommisjon på tipps