Fjern Bolt-data min

Bolt behandler noen av dine personopplysninger. Når du installerer og registrerer deg i Bolt-appen, godtar du våre generelle vilkår og betingelser og mottar informasjon om innsamling og behandling av dataene dine.

Dine personlige data vil bli lagret så lenge du har en aktiv konto. For å be om tilgang til dine personlige data eller overføring av dine personlige data, vennligst kontakt vårt supportteam. Du kan lese hvordan du kontakter support i denne artikkelen.

For å slette dataene dine, send en forespørsel om sletting av kontoen din via appen. Etterpå blir dine personlige data slettet fra databasene, med mindre slike data er nødvendige for regnskapsføring, tvisteløsning eller forebygging av svindel. For mer informasjon, vennligst besøk vår Personvernpolicy.