Hvor mye koster det å bruke en el-sykkel?

Prisen på en tur er kalkulert fra pris på opplåsing og minuttsats. Hvis du pauser turen vil minimumsats fortsatt bli beregnet.

For å sjekke prisene, trykk på el-sykkel-ikonet på kartet og finn ut av prisen under Reserve-knappen.

Bolt utfører en midlertidig kortverifisering før enhver sykkeltur. Det gjøres for å sjekke kortets gyldighet og minimere eventuell uredelig bruk av kortet og informasjonen. Denne tilbakeholdelsen (autorisasjonen) vil ikke belaste kontoen din, den kan derimot bli notert som en ventende belastning som enten returneres umiddelbart eller innen 10 virkedager, avhengig av banken din.