Prisen var høyere enn det jeg trodde

Vi er lei oss hvis sluttprisen på turen var høyere enn det du trodde. Sluttprisen kan være høyere av ulike grunner:

• Du fullførte ikke turen i Appen på riktig tidspunkt
  • Du fullførte turen utenfor parkeringsområdet og fikk en bot
  • Du hadde en negativ Bolt-saldo på grunn av en tidligere mislykket betaling og gjelden din ble lagt til reiseprisen. Du kan sjekke dette i Betalingsdelen ved å klikke på Se transaksjoner.
  • Bolt kan foreta en midlertidig belasting av kortet ditt før du starter en tur på el-sykkel eller sparkesykkel, dette for å sjekke kortets gyldighet og ivareta sikkerheten din. Dersom den endelige prisen på reisen din er lavere enn det bestilte beløpet frigjøres differansen umiddelbart. Det frigitte beløpet vil vises i bankkontoen din innen 10 virkedager, avhengig av hvilken bank du bruker. Dette trekket kan vises på kontoutskriften din som ventende, siden pengene aldri forlater kontoen din.

For å sjekke prisene, klikk på ikonet til kjøretøyet på kartet og se prisen under Reserver-knappen. Hvis du fortsatt synes beløpet du betalte er feil, vennligst kontakt kundeservice via appen.