Ride Booker

Med Ride Booker kan du raskt bestille turer for dine ansatte og gjester. Du kan be om en tur med en gang eller planlegge den til senere fra Ride Booker-nettsiden, som også kan nås via firmaets dashbord.

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Aktiverer Ride Booker

For å få tilgang til Ride Booker, må du først ha en aktiv Bolt Business-konto.

Agenter, utpekt av administratorer, er personer som kan arrangere turer for selskapet gjennom Ride Booker. Ride Booker-kontoen vil være aktiv etter at bedriftsadministratoren har opprettet den første agenten i firmaets dashbord.

Instruksjoner for å opprette agenter finner du i artikkelen Administrere kontoer under delen Administrere administrator- og agentkontoer

Merk: Hvis Business-administratorer ønsker å få tilgang til Ride Booker, må de også legge til seg selv som agent. Administratorer kan enten bruke det samme passordet som for firmadashbordet eller opprette et nytt via e-posten ang passordoppsett mottatt etter å ha lagt til agenten.

Hvordan be om eller planlegge en tur

På firmadashbordet går du til Ride Booker-fanen og klikker på Bestill tur. Ride Booker åpnes i en ny fane der du kan be om din tur.

• Klikk på Ny tur
  • Skriv inn passasjerens navn og telefonnummer
  • Legg til hente- og avleveringsadressene
    • Hvis du vil opprette en reise med flere destinasjoner, klikker du på Legg til destinasjon
  • Velg når du ønsker å starte turen
    • Standardalternativet er for en umiddelbar forespørsel
    • Planlagte turer kan bestilles inntil 90 dager i forveien
    • Fleksible turer kan bestilles for en bestemt dag, maks 2 uker i forveien
    • Valgfrie trinn
  • Skriv inn en utgiftsnota
    • Skriv inn en merknad til sjåføren
    • Trykk fortsett og velg ønsket kategori
  • Klikk på Request-knappen for å bekrefte bestillingen din.

Om nødvendig kan du kansellere turen i Ride Booker etter at du har bestilt den. Avbestillingsgebyrer kan påløpe.

Vær oppmerksom på:

• Du kan legge inn opptil 4 destinasjoner per reise
  • Når du planlegger en tur, kan den faktiske ankomsttiden endres avhengig av situasjonen (trafikk, vær, etterspørsel osv.)
  • Hvis det ikke er ledige sjåfører for en planlagt tur, vil passasjeren motta en SMS for å informere dem om dette.

Aktiverer kontanter som betalingsmetode

Hvis du ønsker å aktivere kontanter som betalingsmetode, vennligst gi oss beskjed ved å kontakte oss fra fanen Support.

Sjekker Ride Booker-turene dine

Gå til Ride Booker-fanen og klikk på Bestill tur, Ride Booker åpnes i en ny fane. Derfra kan du sjekke:

*Turer i dag ved å klikke på Dagens turer

• Alle kommende planlagte turer ved å klikke på Fremtidige turer
  • Din turhistorikk ved å klikke på Tidligere turer

Du kan også gi oss tilbakemelding om opplevelsen din med Ride Booker, som hjelper oss med å forbedre tjenesten vår for deg.