Kuponger

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Bli kvalifisert for kuponger
  • Et selskap som betsaler på etterskudd blir kvalifisert hvis selskapet er aktivt og har fått tildelt en kredittgrense.
  • Et selskap som betaler med kredittkort blir kvalifisert etter å ha fullført et visst antall bestillinger og betalt for alle. Antallet bestillinger kan variere avhengig av markedet.

Å bruke kuponger

En kupong kan inneholde én eller flere individuelle koder som kan brukes som kampanjekoder i Bolt-appen. Hver kode kan brukes på én eller flere bestillinger og gi ulike typer rabatter, avhengig av innstillingene som ble valgt da kupongen ble opprettet.

Når koden er brukt i appen, vil brukeren også se kuponginnstillingene du har valgt. Koden kan deles med en ansatt som er logget på kontoen din, eller med en bruker som ikke er koblet til kontoen din.

Merknad: Kuponger gjelder ikke for forhåndsbestilte turer eller Ride Booker-bestillinger. For å dele koder, kan du enten:

• Last ned et regneark med koder på siden med kupongdetaljer etter at kupongen er opprettet
  • Send kodene til mottakerne automatisk ved å legge ved CSV-filen med e-postadressen til mottakerne når du oppretter kupongen.

Fakturering av kuponger

Selskaper som betaler på etterskudd

• Hver gang en kupong opprettes, blir det totale beløpet for den opprettede kupongen bokført fra selskapets kredittgrense.
  • Bare det beløpet som faktisk er brukt på bestillingene, vil bli fakturert deg. Når kupongene utløper eller kanselleres, vil resten av kredittgrensen bli frigjort.

Kredittkortselskaper

• Selskapet har en grense for hvor mange kuponger det er mulig å opprette, og selskapets kredittkort belastes når en kupong brukes.

Merk:

• På fakturaen vises ikke kuponger som bestillinger, men som en egen tjeneste.
  • Kun de innløste kupongene og det brukte beløpet er synlige på Kuponger-siden. Ytterligere detaljer om hver bestilling er for øyeblikket ikke synlige.

Å laste ned kupong-rapporten

For å laste ned kupongrapporten, kan du enten:

• Klikk på pilknappen ved siden av den aktuelle kupongen på siden Kuponger.
  • Velg den aktuelle kupongen, bla nedover og klikk på Last ned kupongrapport.

Å avbryte en kupong

Slik avbryter du en kupong:

• Velg kupongen det gjelder fra Kuponger-siden
  • Bla nedover og klikk på Avbryt kupong.

Problemer med oppretning av kuponger

Hvis du ikke kan se kuponger i firmaet sitt dashbord, må du sørge for at:

Hvis du ikke klarer å fullføre prosessen med å opprette kuponger, må du forsikre deg om at:

• Du har fylt ut alle påkrevde felt
  • Du har nok kredittgrense.

Kupongen gjelder ikke for bestillinger
  • For kuponger med prosent- og beløpsrabatt kan du begrense antall bestillinger.
  • For alle kupongtyper, kan du angi:
  • Rabattbeløpet
  • Tidsrammen som kupongen er gyldig i
  • I hvilket land kupongen kan brukes.

Hvis en kupong ikke gjelder for bestillinger, kan du bruke denne informasjonen til å sjekke om noen av grensene er nådd. Du kan sjekke detaljene for kupongene dine på siden Kuponger.