Kontoen min har blitt tatt over

Hvis du tror at noen andre har fått tilgang til sjåførkontoen din, følg instruksjonene nedenfor basert på det aktuelle scenarioet.

Jeg mottok en e-postmelding om pålogging fra en enhet som jeg ikke gjenkjenner:

• Sjekk at telefonnummeret som er registrert på sjåførkontoen din samsvarer med det du bruker for øyeblikket.
  • Se etter mistenkelige endringer i din personlige informasjon i sjåførportalen (betalingsdetaljer osv.)
  • Kontakt supportteamet vårt for å gi relevant informasjon fra påloggingsvarslet (tid, enhet brukt, telefonnummer) og rapporter eventuelle endringer som er gjort i dine personlige opplysninger som du ikke kjenner igjen.
  • Hvis du ikke gjenkjenner telefonnummeret som ble brukt for påloggingen, eller det er et tidligere telefonnummer, oppgi ditt nåværende telefonnummer.

Jeg har oppdaget mistenkelig aktivitet på kontoen min, men har ikke mottatt varsel på e-post:

I tilfelle du oppdager endringer i din personlige informasjon som du selv ikke har gjort, eller turer i ordrehistorikken du ikke kjenner, vennligst gjør følgende:

• Endre passordet ditt til et sikrere ved å bruke alternativet ¨glemt passord?¨ på påloggingssiden.
  • Kontakt supportteamet vårt for ytterligere hjelp.

I tilfelle du ikke kan logge på sjåførappen din, vennligst kontakt supportteamet vårt via e-post.