Bonus ble ikke lagt til

Hvis en bonus ikke ble lagt til saldoen din, må du forsikre deg at du har tilfredstilt alle kravene og at kampanjen er over. Du kan sjekke kravene og følge dine resultater gjennom Kampanjer seksjonen i Nyheter tabellen.

Bonuser vil bli utbetalt med din neste ukentlige utbetaling.

Vær oppmerksom på at hvis kampanjen var aktiv i en bestemt by, vil kun turer som starter i den byen telles.

Problemer med vervebonus

Hvis du ikke mottok henvisningsbonus, sørg for at:

• Du har blitt registrert i vervekampanjen. For å sjekke dette, gå til startskjermen i appen og se om det finnes et kampanjebanner. Hvis det er det, betyr det at du har blitt registrert.
  • Den henviste sjåføren er en ny Bolt-bruker og de har:
    • Ingen tidligere registreringer
    • Registrert i samme by som deg
    • Oppfylt alle kampanjekravene.

Hvis du har tilfredstilt kravene men at bonusen ikke ble lagt til saldoen din, må du ta kontakt med Brukerstøtten vår og sende oss skjermbilder av bonusen.