Bestillingen ble kansellert

Både sjåfør og passasjer kan kansellere bestillingen før turen er startet. Bestillinger kansellert av passasjeren eller fordi passasjeren ikke møtte opp vil ikke påvirke aktivitetsskåren din.

Noen ganger vil bestillingen bli kansellert automatisk på grunn av mislykket kortautorisering hos passasjeren. Slike avbestillinger vil heller ikke påvirke aktivitetsskåren din.

Hvis du trenger å kansellere turen på grunn av feil kategori eller passasjerens dårlige oppførsel må du velge relevant kanselleringsårsak og rapportere hendelsen videre til brukerstøtten vår.