Jeg mottar ikke turforespørsler

Hvis du ikke mottar forespørsler, er det mest sannsynlig på grunn av lav etterspørsel i området du befinner deg i for øyeblikket. For å hjelpe deg med å løse dette problemet, sørg for:

• Du befinner deg i tjenesteområdet. Du kan også se områdene med høyere etterspørsel på kartet i appen. Å operere i slike områder vil øke sjansen for å få en forespørsel.
  • Du bruker den nyeste appversjonen og telefonen har nok lagringsplass.
  • Du har en stabil internettforbindelse; batterisparemodus er slått av.
  • Sørg for at appen har tilgang til posisjonen din (kan sjekkes i telefoninnstillingene).
  • Prøv å ikke bruke andre apper i bakgrunnen mens du bruker Bolt-appen.
  • Start telefonen og appen på nytt og gå online igjen.