Jeg kan ikke logge meg inn på sjåførkontoen min

Hvis du ikke kan logge på sjåførkontoen din, må du passe på at:

• Brukernavnet og passordet ditt er riktig
  • Du har tilgang til telefonnummeret som hører til sjåførkontoen din, slik at du kan motta en engangskode på SMS (hvis det er nødvendig for å logge på)
  • Kontoen din er aktivert. Når kontoen din er aktivert, vil du motta påloggingsinformasjon til e-postadressen din.

En engangskode blir sendt til telefonnummeret knyttet til sjåførkontoen din. Om du har tilgang til telefonnummeret men har ikke mottatt koden, vennligst forsøk å:

• Starte enheten din på nytt
  • Send koden på nytt. Det kan ta opp til 60 sekunder for koden å komme frem.
  • Be om tilbakeringing isteden. Du kan velge dette fra Sjåfør Portalen eller via appen.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte brukerstøtten vår gjennom e-post (liste over byer og lokale e-poster).