Tilgang til plattformen min ble deaktivert på grunn av lav sjåførpoengsummen

Din tilgang til Bolt-plattformen kan bli suspendert på grunn av vedvarende og gjentatte signaler om potensielt skadelig eller farlig atferd under reiser.

Hvis du synes dette var urettferdig, vennligst kontakt oss gjennom denne artikkelen og forklar hvorfor du synes dette var urettferdig gjort. Vi vil vurdere turene dine og gi deg tilbakemeldingen vår innen 30 dager. Vennligst se også våre interne klagesystemregler.