Problemer med pålogging

Hvis du ikke får tilgang til bedriftsadministratorkontoen din i bedriftsoversikten, må du sørge for:

• Du logger på med e-postadressen som er knyttet til bedriftsadministratorkontoen din
    • I tilfelle du har glemt e-posten som er koblet til kontoen din, vennligst ta kontakt med vårt supportteam
  • Bedriftsadministratorkontoen din er aktiv ved å be en annen aktiv administrator sjekke fra selskapets dashbord

I tilfelle du har glemt passordet ditt, bruk alternativet for gjenoppretting av passord, som er synlig på påloggingssiden.

Hvis du opplever tekniske problemer med Company Dashboard, finner du ytterligere instruksjoner fra artikkelen Firmaets dashbord .