Debt and fees

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Informasjon om tjenestegebyret

Bolt krever et servicegebyr for hver tur som gjøres med betalingsmetoden til bedriften. Gebyr for forrige måned belastes i begynnelsen av en ny måned.

Hvis bedriften din bruker kredittkort:

• Gebyret trekkes automatisk hver måned
  • Gebyret vises ikke på den enkelte reisefakturaen
  • Du vil motta serviceavgiften for kombinerte turer den 3. dagen i hver måned. Summen på månedsoppgaven er kun til orientering og skal ikke betales.

Ved etterskuddsbetalt fakturering:

• Tjenestegebyret er synlig på månedlig faktura eller kontoutskrift
  • Du trenger ikke betale separat for gebyret.

Informasjon om gjeld
Betaling med kredittkort

Hvis belastningen av et selskaps kredittkort ikke lykkes, vil kontoen bli sperret inntil betalingen er gjort opp. Når dette skjer, vil et varsel vises på fanene Hjem og Fakturering på firmaets dashbord. Se mer under Oppgjør.

Etterskuddsbetaling

For å unngå gjeldspåminnelser og sikre at betalingen din kommer til riktig sted, må du alltid legge til referansenummeret på bankoverføringen.

Du vil enten se en advarsel eller blokkeringsvarsel på fanene Hjem og Fakturering på bedriftens dashbord i tilfelle:

• Vi ikke har mottatt din månedlige betaling og du har åpne fakturaer. Se mer under Oppgjør.
  • Du har overskredet kredittgrensen og kontoen er blokkert.
    • For å aktivere kontoen din kan du enten fylle på beløpet for midlertidig å frigjøre noe kreditt eller be om en permanent økning av kredittgrensen ved å velge det aktuelle alternativet i varselet.

Hvis du allerede har utført betalingen, men har glemt å inkludere referansenummeret, kontakt vår kundestøtte slik at vi kan sjekke betalingen og aktivere kontoen din. Vennligst legg ved kontoutskriften som en PDF-fil.

Oppgjør

Du kan gjøre opp betalingen din og aktivere kontoen din direkte gjennom bedriftens dashbord:

• Klikk på Velg kort-knappen i varselet i selskapets dashbord
  • For å gjøre opp betalingen kan du velge et eksisterende kort eller legge til et nytt kort og klikke på Fortsett
  • Dette vil utløse betalingen, og hvis den lykkes, vil kontoen være aktiv igjen.