Bestillingsproblemer

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Gjennomgang av selskapets bestillinger

Se artikkelen Data og historikk for instruksjoner om hvordan du sjekker bestillingshistorikken din.

Rapportering av et problem med en brukers bestilling

Hvis bestillingen ble gjort med kontanter eller et personlig kort i stedet for en selskapets betalingsmetode, ber du brukeren rapportere problemet direkte via appen sin.

Hvis bestillingen ble gjort med selskapets betalingsmåte:

• Problem med mislykket betaling: Se artikkelen Problemer med selskapets betalingsmåte for mer informasjon
  • Turproblemer og tapte gjenstander: Råd brukeren til å kontakte oss direkte fra appen sin, da det er lettere å løse slike saker direkte med brukeren. For tapte gjenstander kan vi ikke bistå videre gjennom noen andre, men kun den verifiserte kontoinnehaveren.

Bedriftens saldo

Hvis en bestilling gjort med selskapets betalingsmetode ender opp med å bli refundert, vil beløpet bli overført som kreditt til bedriftssaldoen for fremtidige bestillinger. Bedriftssaldo fungerer bare for forretningsordrer.

• For kredittkortfakturering: Beløpet vil automatisk bli trukket fra neste bestilling som er lagt inn med bedriftens betalingsmåte
  • For selskaper med etterskuddsbetaling: Beløpet vil bli trukket fra det endelige beløpet som skal betales i den perioden

Merk: For øyeblikket er ikke informasjonen om den refunderte kreditten tilgjengelig i firmadashbordet eller Bolt-appen ved bestilling. Informasjonen vil være synlig på bedriftens månedlige faktura eller kontoutskrift som et refusjonsfradrag.