Jeg kommer ikke videre fra kursdelen på grunn av lav sjåfør poeng

Når ditt sjåførpoeng synker, vil du bli bedt om å ta et kurs for å hjelpe deg med å forbedre din service før du fortsetter å kjøre. Hvis du ikke kommer deg videre, fortsett nedenfor ved å velge det relevante scenariet:

Jeg kan ikke se eller få tilgang til kurset

Du får tilgang til kurset ved å klikke på Start kurs-knappen i modalvinduet som vises på skjermen din.

Hvis du ikke ser modal/Start kurs-knappen: Klikk på Sjåførpoeng-fanen på startskjermen for å få tilgang til den.

Hvis Sjåførpoeng-fanen ikke vises i appen:

• Last ned siste versjon av appen.
  • Start appen på nytt.
  • Installer appen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, vennligst kontakt kundestøtteteamet vårt via appen.

Jeg har fullført kurset, men kontoen min er ikke gjenåpnet

Det kan ta opptil 5 minutter før kontoen din aktiveres på nytt etter at du har fullført kurset. Hvis det har gått mer enn 5 minutter, følg trinnene nedenfor for å feilsøke:

• Logg ut og logg inn igjen
  • Start appen på nytt.
  • Installer appen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, vennligst kontakt kundestøtteteamet vårt via appen.