Bekreftelse

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Bekreftelse av kredittkort

Registrering med kredittkort kan kreve ytterligere bekreftelse. I så fall må søknaden din gjennomgås av teamet vårt, og du bør motta en oppdatering innen 3 virkedager.

Hvis du fortsatt venter på å motta en oppdatering etter 3 virkedager, vennligst ta kontakt med supportteamet vårt.

Bekreftelse av etterskuddsbetalt fakturering

Hvis bedriften din velger etterskuddsbetalt fakturering før du aktiverer kontoen din, må søknaden godkjennes av teamet vårt. Dette skjer også når du bytter faktureringstype fra kredittkort til etterskuddsbetalt fakturering.

For å være sikker på at vi mottar forespørselen din, vennligst kontakt supportteamet vårt slik at vi kan varsle det ansvarlige teamet direkte.