Ukjent aktivitet

Nedenfor finner du mer informasjon om:

Ukjent belastning

I tilfelle du oppdager at noen reiser mangler på din kontoutskrift eller faktura, vennligst finn mer informasjon under den relevante delen i artikkelen Månedsoppgaver og fakturaer.

Hvis du oppdager en ukjent belastning på kontoutskriften din, sjekk først:

• Hvis det er servicegebyret. Denne avgiften belastes separat og vises ikke i den månedlige reiseerklæringen.
  • At betalingene kommer fra firmadashbordet.
  • At summen av alle belastninger fra kredittkort er lik bedriftsprofilsaldoen fra hver måned.

Hvis du ikke har en Bolt-konto, vennligst kontakt banken din direkte. Du kan også kontakte oss ved å bruke alternativene i liste over byer og lokale kontakter.

Hvis du tror det har oppstått en faktureringsfeil, vennligst kontakt supportteamet vårt.

Feil e-post mottatt

Hvis du mistenker at du har mottatt en feil e-post, vennligst kontakt supportteamet vårt og oppgi følgende detaljer:

• E-postadressen du mottok en e-post på
  • Ditt navn og telefonnummer
  • Detaljene i brevet du mottok (fortrinnsvis et skjermbilde eller videresendt melding)