Bedriftsfakturering

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende:

Informasjon om faktureringstyper

Betaling med kredittkort:

• Et fradrag for reiseprisen skjer etter hver tur
  • Det er ikke nødvendig å foreta en separat betaling. Alle firmaturer belastes med ett enkelt kort.
  • Ingen kredittsjekk er nødvendig.

Med etterskuddsbetalt fakturering:

• Du vil ha månedlig kreditt å bruke
  • Hvis du når kredittgrensen, vil du ikke kunne bestille tur med betalingsmetoden til bedriften
  • Hver måned vil du motta én enkelt faktura, og alle dine månedlige reiser belastes med en gang. Utfør betalingen innen den 15. i måneden for å fornye kreditten.

Når du foretar bankoverføringen, sørg for at du har oppgitt riktig bankinformasjon og referansenummer som er oppgitt på fakturaen.

Endring av faktureringstype

For å se gjeldende betalingsinformasjon, klikk på fanen Fakturering i firmaoversikten.

Hvis du bare har lagt til ett av faktureringsalternativene til bedriftsoversikten og ønsker å bytte til en annen, må du først legge til den andre betalingsmåten i oversikten ved å klikke på Legg til betalingsmåte-knappen:

• For å legge til et faktureringsalternativ for kredittkort, klikk på Legg til betalingskort-knappen, fyll ut kortopplysningene dine og klikk på Legg til kort-knappen.
  • For å legge til et alternativ for etterskuddsbetalt fakturering, klikk på Kontakt salgsteamet, oppgi firmaets registrerings- og ID-nummer og send inn forespørselen din.

Hvis du allerede har lagt til begge alternativene i bedriftsoversikten, kan du bytte din foretrukne betalingsmåte ved å klikke på Rediger-knappen under Faktureringstype i sammendraget.

Legge til eller fjerne et kredittkort

Slik legger du til et nytt kredittkort:

• Klikk på knappen Legg til betalingsmåte i fanen Fakturering
  • Fyll inn kortdetaljene
  • Klikk på Legg til kort-knappen.

Slik fjerner du et kredittkort:

Hvis bedriftskontoen din bare har ett kort, kan du ikke slette det. Vennligst legg til et nytt kort og gjør det til den primære betalingsmåten først. Etter det vil du kunne fjerne det forrige kortet. Hvis du fortsatt ikke kan fjerne kortet, kan du kontakte supportteamet vårt. Vennligst inkluder:

• Bedriftens navn
  • De fire siste sifrene i kortet du prøvde å fjerne
  • Beskrivelse eller et skjermbilde av feilmeldingen.

Mislykkede betalinger

Hvis bedriften din bruker et kredittkort og betalingen mislykkes, sørg for at:

• Kortet ikke er utløpt
  • Kortet har tilstrekkelige midler
  • Kortets grense ikke er overskredet.

Hvis alle kravene nevnt ovenfor er oppfylt, vennligst kontakt banken din. Hvis feilen er løst, kan du prøve betalingen på nytt direkte gjennom selskapets dashbord. Se ytterligere instruksjoner i artikkelen Gjeld og gebyrer under Oppgjør.

I tilfelle en mislykket betaling med etterskuddsbetalt fakturering, kontakt vårt støtteteam slik at vi kan sjekke betalingen din. Vennligst legg ved kontoutskriften som en PDF-fil.