Hur man lägger till en kampanjkod

Du kan lägga till en kampanjkod i kategorin Kampanjer.

Om appen inte accepterar kampanjkoden:

• Se till att din kampanjkod eller rabatt inte har gått ut och uppfyller alla kampanjvillkor.
  • Kontrollera om det finns några skriv eller stavfel.
  • Detta är din första resa, om du försöker tillämpa en referenskod.
  • Din inbjudningskod från Bolt kan enbart användas av nya kunder som inte delar en betalningsmetod eller mobilenhet med en existerande kund.
  • Din kod kan inte användas av existerande kunder som skapar nya konton.

Om du fortfarande inte kan använda koden, vänligen kontakta vår kundsupport via appen genom att bifoga en skärmdump.