Registrering

Nedan hittar du mer information:

Hur du registrerar ett konto med Bolt Business

Registrera först ett företagskonto för Bolt Business företagspanel.

Fyll i företagsinformation och ange kontoadministratör, som kommer att kunna skapa konton för alla användare och ha full kontroll över utgifterna.

Obligatorisk information för registrering
  • Uppgifter om företagets kontoadministratör (för- och efternamn, mail, telefonnummer)
  • Företagets juridiska namn
  • Land som företaget är registrerat i
  • Juridisk fakturaadress som företaget är registrerat på
  • Antal anställda
  • En mailadress som månadsfakturor och sammanställningar ska skickas till. Varje företag måste ha en separat mailadress, vilket betyder att två olika företagskonton inte kan dela samma mailadress.
  • Organisationsnummer, dvs. företagets officiella registreringskod i sitt land
  • Momsregistreringsnummer om företaget är momsskyldigt.

När företagskontot skapas måste kontoadministratören välja en betalningsmetod: betalkort eller faktura. Kortuppgifter krävs endast om företaget väljer kort som betalningsmetod.

Läs mer om Bolt Business tjänster och funktioner på Bolts hemsida.

Problem med registrering

Mailadressen accepteras inte
  • Kontrollera att mailadressen stämmer:
  • Mailadressen ska vara i formatet xx@xx.xx
  • Adressen får inte innehålla något av följande ändelser: .care, .app, .bio, .agency, .law, .team
  • Adressen innehåller endast latinska bokstäver (A-Z) och siffror från 0 till 9
  • Om formatet inte är korrekt, ber vi dig använda en annan mailadress
  • Om formatet är korrekt, skriv in adressen manuellt, kopiera inte och klistra in det. Om du kopierar/klistrar in kan fel uppstå.

Kontrollera att mailadressen inte redan används för ett annat företagskonto. Om mailadressen är korrekt och inte används för något annat konto men problemet kvarstår ber vi dig kontakta support.

Aktivera fakturabetalning

Kortbetalning

• Om du väljer kortbetalning måste du ange relevanta kortuppgifter
  • Om ditt kort nekas ber vi dig kontakta din bank och försöka igen eller använda ett annat kort istället

Fakturabetalning

• Om du har valt fakturabetalning måste du först vänta på att din betalningsansökan har granskats av vårt team
  • Vårt team kommer att kontakta dig för att bekräfta din ansökan och bestämma kreditgräns