Redigera kontouppgifter

I företagspanelen kan du ändra företagets och dina personliga kontouppgifter. För instruktioner om hur du redigerar specifik information, se relevant avsnitt nedan:

Företagets juridiska information

Under företagsinformation och inställningar ser du företagets juridiska information och kan ändra uppgifter som momsregistreringsnummer. För att ändra låsta uppgifter ber vi dig kontakta vårt supportteam under Support-avsnittet.

Huvudkontakt och mailadress

För att ändra huvudkontakt och mailadressen för juridiska och betalningsuppdateringar går du till Inställningar under avsnittet Meddelanden.

Observera: Huvudkontakten måste anges som en av administratörerna.

Administratörens kontouppgifter

Endast administratörer kan redigera sina egna kontouppgifter, dvs. namn, mail och telefonnummer. Klicka på ditt namn längst ner i sidomenyn för att göra ändringar.

Mailadress för månadssammanställningar och fakturor

Du kan lägga till och redigera månadsredovisningar och fakturamottagare i avsnittet Fakturering, klicka på Sammanställningar och mottagare.

Avregistrera dig från nyhetsbrev

För att inte längre ta emot:

• Mailutskick: Klicka på avregistreringslänken längst ned i mailet.
  • SMS: svara på textmeddelandet med STOPP.